Α.Σ. Δόξα Δρυμού

Tag: Creative Director

Έτος : 2019-

To 2019 ο Α.Σ. Δόξα Δρυμού μου εμπιστεύτηκε την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας. Με τη Διοίκηση κινηθήκαμε στον άξονα τόσο της αναβάθμισης της ιστοσελίδας, όσο της σχεδίασης της δημιουργικής εξωστρέφειας της ομάδας: διαφημιστικές καμπάνιες, σποτ, ενημέρωση μέσω newsletter e-mail platform και Viber κοινότητας, έκδοση ημερολογίου, αναβάθμιση Facebook σελίδας, Youtube και δημιουργία Instagram προφίλ

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ακόμη ότι με τις εκδηλώσεις των #GameDay στα Facebook – Instagram, ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο, για να ενθαρρύνει μία ομάδα που δεν υφίσταται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου για 40 λεπτά.

Το #ΕlevateΥourGame συνόδευε την ομάδα στην πορεία της για την άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΘ, σηματοδοτώντας ένα καινούργιο σημείο εκκίνησης.

Όταν το μισό γήπεδο ήταν «κινηματογραφικό στούντιο» και το άλλο μισό χώρος προπόνησης (όπως πρόσθεσε ο προπονητής B.Γκαλέτσης), κράτησα τα πολύτιμα πλάνα για το Χριστουγεννιάτικο βίντεο, που κέρδισε τις καρδιές πολλών παλαιών και καινούριων φίλων μας με πάνω από 2.000 views συνολικά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στο Dare to dream.